Scherpe prijzen, mét resultaat

Afhankelijk van het gebied waarin je bescherming zoekt zijn er twee mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een Benelux-merk, hetgeen € 850* kost voor tien jaar, of voor een Europees merk, waarvoor de prijs € 1950* bedraagt, uiteraard eveneens voor 10 jaar. In beide gevallen is het voorafgaand merkonderzoek inbegrepen in de prijs.

* (Bedragen excl. BTW en dossierkost van 75€)

No cure, no pay *

Uniek in België: Je krijgt van ons eerst een certificaat van merkonderzoek. No cure, no pay. Kan je naam niet geregistreerd worden (je naam voldoet bijvoorbeeld niet aan de wettelijke vereisten of werd eerder geregistreerd)? Dan kost het je eenvoudig niets (eerste vooronderzoek). Je krijgt enkel een factuur wanneer je naam geregistreerd kan worden, of wanneer onze onderzoekers bij het eerste vooronderzoek geen problemen terugvinden, maar wel bij het uitvoerig diepgaand merkonderzoek (hier stoten ze bijvoorbeeld op een eerder concurrerend merk dat enkel door een uitvoerig onderzoek kan worden aangetoond).  In dat laatste geval betaal je enkel de onderzoeksuren (dus niet de registratiekost).

Geef toe, een betere deal krijg je nergens. Soms is het echter zo dat je merknaam op het eerste zicht niet kan worden geregistreerd, maar dat er mits enkele juridische of praktische maatregelen wel een oplossing is, in dat geval stellen we jou altijd voor de keuze, en gaan we samen op zoek naar de beste manier om alsnog bescherming te bekomen.

De weg terugvinden in de wirwar van regels en wetgeving, en een juridisch correcte registratie voltooien is lang niet vanzelfsprekend. We helpen je graag vooruit, en behoeden je van oneerlijke concurrenten, reputatieschade en financiële beslommeringen.

Graag vrij van kopzorgen? Samen maken we van je merk(naam) een écht succesverhaal. Overtuigd? Wacht dan niet langer, en kijk hoe we jou kunnen helpen.

* De no-cure-no-pay garantie is aan voorwaarden verbonden. U betaalt niets wanneer onze onderzoekers gedurende het eerste contact kunnen vaststellen dat uw merk 1° niet voldoet aan de wettelijke voorwaarden (beschrijvend karakter, in strijd met goede zeden, etc.) of 2° uw merk wordt uitgesloten door verdragen of specifieke voorwaarden (een vlag, een symbool, etc.). Indien uw merk door de eerste toetsing raakt, maar bij het uitgebreid onderzoek toch niet kan worden geregistreerd (bijvoorbeeld omdat er reeds concurrerende merken bestaan – iets wat enkel kan worden aangetoond in een uitgebreid onderzoek-), betaalt u enkel de onderzoekskost van de merkaanvraag (dit is de totaalprijs in mindering gebracht met de registratiekost).

Prijstabel

Enkel merkonderzoek nodig? 

Indien je nog geen merk wenst te registreren maar simpelweg wilt nagaan of een bepaalde merknaam nog beschikbaar is, en voldoent aan de juridische voorwaarden voor merkregistratie, kunnen wij voor u vrijblijvend het merkonderzoek uitvoeren. Prijs: Benelux merkonderzoek: 550 euro, Europees merkonderzoek: 1000 euro.

Alle aangegeven prijzen zijn exclusief BTW.